X

Ezt olvastad már?

Beszélgetés óvodásokkal 2.
Segíts barátaidnak is megtalálni a legjobb óvodát! Kattints a megosztásokra!
Óvodák, vélemények, A-tól Z-ig.

OviABC.hu regisztració

Ha van Facebook fiókod vagy Gmailed

regisztrálnod sem kell!

Belépés OviABC fiókkal
Email:
Jelszó:
Belépés...
...

OviBlog

Emlékeztető óvoda látogatáshoz


Emlékeztető óvoda látogatáshoz Az előzetes óvodalátogatás az egyik legfontosabb módszer annak eldöntésére, hogy az adott intézmény megfelelő-e a gyermekünk számára vagy sem. A nyílt napokon azonban nem érdemes felkészületlenül megjelenni, mert keveset érünk a legjobb kérdéssel is, ha már csak a hazaúton jut eszünkbe.

Az interneten vagy más szülőktől is sok információhoz juthatunk a kiszemelt óvodát illetően, de a személyes látogatás során szerzett benyomások azok, amelyek hozzásegíthetnek minket az igazán helyes döntéshez.


A sikeres választás másik két záloga, hogy előre gondoljuk át mire vagyunk kiváncsiak, illetve több óvodának is meg kell adnunk az esélyt, és ezek mindegyikébe ellátogatni. Mivel az intézmények többsége egy viszonylag rövid, azonos időszakban tartja a nyílt napjait, nagyon fontos, hogy írásban vagy más módon rögzítsük a különböző helyeken elhangzottakat, mert a szorosan egymást követő látogatások miatt, akár már a második-harmadik intézmény után elfelejthetjük, hogy melyik információt hol hallottuk.

Ez utóbbiakban lehet nagy segítség az alábbi, letölthető, kinyomtatható emlékeztető. A középen összehajtható, A4-es méretű oldal tartalmazza a megítélésünk szerint legfontosabb kérdéséket egy óvodalátogatás kapcsán, illetve a szubjektív benyomások rögzítésén túl helyet biztosít egyéni feljegyzéseknek is.

Csatolmány: emlekezteto-ovoda-latogatashoz-1346047400.pdf

Ha tetszett, kövess minket a Facebookon:

OviABC a Facebookon
Ajánljuk
Minimano webáruház SuppyKids gyermekcipők
© 2019. Minden jog fenntartva.
- - -